Dobro došli

Na ovim stranicama možete pronaći informacije o našoj kompaniji. Nadamo se da će vam koristiti pri radu i da će doprinijeti još uspješnijoj saradnji u budućnosti.

Ko smo mi?

Agricom d.o.o. je kompanija koja već više od 30 godina posluje na području Bosne i Hercegovine i danas je jedna od vodećih kompanija u prometu sjemenskog i sadnog materijala, poljoprivrednog alata, mehanizacije, te hrane i opreme za kućne ljubimce.

Naša misija

Sa ciljem da zadovoljimo potrebe krajnjih kupaca za najboljim sjemenskim i sadnim materijalom, poljoprivrednim alatom, mehanizacijom, hranom i opremom za kućne ljubimce specijalizirali smo se u nabavci i distribuciji ovih proizvoda na prostoru cijele BiH. Prateći trendove, razvijajući prepoznatljive robne marke iz različitih programa i stvarajući nove koncepte želimo zadržati poziciju jedne od vodećih kompanija u ovom sektoru u BiH. To ćemo uspjeti samo ukoliko saradnju sa našim poslovnim partnerima i zaposlenima održimo i dignemo na veći nivo.

30

godina iskustva


Preko 30 godina iskustva.
5000

artikala


Više od pet hiljada različitih artikala u našoj ponudi.
75

zaposlenih


75 zaposlenih širom Bosne i Hercegovine.
9

maloprodajnih objekata


Devet maloprodajnih objekata, uključujući dva vrtna centra.

Posljednje novosti

Bit ćemo sretni ako naša saradnja s Vama pomogne Vašem uspjehu i osobnom zadovoljstvu koje nam nudi priroda. Želimo da Agricom bude kuća u kojoj ćemo zajedno sa Vama graditi budućnost vrijednu međusobnog razumjevanja...

vas-agricom1

Ostanite u kontaktu s nama