Ko smo mi?

Već tri desetljeća, Agricom d.o.o. je sinonim za pouzdanost i kvalitetu u poljoprivrednom sektoru Bosne i Hercegovine. Jedan smo od vodećih dobavljača sjemenskog materijala, poljoprivrednih alata, mehanizacije te hrane i opreme za kućne ljubimce.

Naša misija

Naša misija u Agricomu je da pomognemo prirodi i ljudima da cvjetaju. Naši poslovni partneri će cvjetati kada njihov posao cvjeta, zahvaljujući kvalitetnim i prepoznatljivim proizvodima. Naši farmeri i poljoprivrednici će cvjetati kada njihove bašte i voćnjaci procvjetaju, ljubimci i njihovi vlasnici kada imaju sve što im je potrebno za zdrav život, odmor i igru. Samo na taj način i naš posao može cvjetati.

30

godina iskustva


5000

artikala


9

maloprodajnih objekata


75

zaposlenihNaši ljudi

Srce Agricoma su naši ljudi. Više od 70 vozača, agronoma, komercijalista, skladištara, prodavača i drugih radnika svaki dan marljivo radi kako bi najbolja sjemena, gnojiva, alati i drugi proizvodi stigli na farme, u bašte i domove širom naše domovine.

Naši kupci

Agricom snadbjeva preko 500 velikih i malih kupaca, uključujući poljoprivredne apoteke, veletrgovine, tržne centre, supermarkete i druge prodavnice. Također, snadbjevamo i krajnje kupce posredstvom naših maloprodajnih objekata i vrtnih centara.

U Agricomu smo posvećeni stvaranju snažnih i trajnih veza sa svim našim kupcima i partnerima. Smatramo da je sjeme uspjeha kvalitetan proizvod, marljiv rad na terenu i uživanje u poslu koji radimo. Samo tako možemo oblikovati budućnost u kojoj priroda i ljudi zajedno cvjetaju. vas-agricom1