Naša misija

Sa ciljem da zadovoljimo potrebe krajnjih kupaca za najboljim sjemenskim i sadnim materijalom, poljoprivrednim alatom, mehanizacijom, hranom i opremom za kućne ljubimce specijalizirali smo se u nabavci i distribuciji ovih proizvoda na prostoru cijele BiH. Prateći trendove, razvijajući prepoznatljive robne marke iz različitih programa i stvarajući nove koncepte želimo zadržati poziciju jedne od vodećih kompanija u ovom sektoru u BiH. To ćemo uspjeti samo ukoliko saradnju sa našim poslovnim partnerima i zaposlenima održimo i dignemo na veći nivo.

30

godina iskustva


Preko 30 godina iskustva.
5000

artikala


Više od pet hiljada različitih artikala u našoj ponudi.
75

zaposlenih


75 zaposlenih širom Bosne i Hercegovine.
9

maloprodajnih objekata


Devet maloprodajnih objekata, uključujući dva vrtna centra.

Naša organizacija

Agricom ima odlično organizovanu distribucijsku mrežu na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, koja djeluje kroz dva poslovna centra u Sarajevu i Tuzli. Također posjedujemo devet vlastitih maloprodajnih objekata, uključujući dva vrtna centra.

Naši kupci

Agricom snadbjeva preko 500 velikih i malih kupaca, uključujući poljoprivredne apoteke, veletrgovine, tržne centre, supermarkete i druge prodavnice. Također, snadbjevamo i krajnje kupce posredstvom naših maloprodajnih objekata i vrtnih centara.

Bit ćemo sretni ako naša saradnja s Vama pomogne Vašem uspjehu i osobnom zadovoljstvu koje nam nudi priroda. Želimo da Agricom bude kuća u kojoj ćemo zajedno sa Vama graditi budućnost vrijednu međusobnog razumjevanja...

vas-agricom1