Hrana za pse

Za vaše male i velike ljubimce, zdravlje i vitalnost u njihovim zdjelicama.

Da vaš Ijubimac ostane zdrav i živahan sastavite mu raznovrsan, potpun i uravnotežen jelovnik koji sadrži osnovne hranjive tvari, visoko kvalitetne bjelančevine, vitamine, minerale i lahko probavljive ugljikohidrate. Ovakvu hranu, su stručnjaci izradili na osnovu naučnih spoznaja i dugogodišnjeg iskustva, možete izabrati iz naše široke ponude renomiranih proizvodača.

Economic line hrana za pse

MONAMI ZA PSE

Monami

Monami je kompletna hrana za pse. Nutritivno je balansirana tako da Vašem psu pruža optimalne količine hranjivih materija. Priridna mješavina vlakana repine pulpe pomaže pri unapređenju zdrave probave. Obogaćena je vitaminima A, D I E. Pakovana je u vreće od 2,5 i 10kg.

fun dog

Fun Dog

Fun Dog je kompletna hrana koja je formulisana za aktivne odrasle pse sa normalnom i pojačanom fizičkom aktivnošću. Njeni sastojci izvanrednog kvaliteta čine ovu hranu visoko pogodnom za izazivanje apetita i lako varenje. U ponudi su adult, energy i mix u vrećama od 10 i 20kg.

charli

Charli

Charli je kompletna hrana koja je formulisana za odrasle pse sa normalnim nivoom fizičke aktivnosti. Njeni prirodni sastojci izvanrednog kvaliteta čine ovu hranu visoko pogodnom za izazivanje apetita i laku probavu sa izbalansiranim unosom masnih kiselina. Pakovanje je u vrećama od 10 i 20kg.

simba3

Simba

Simba je kompletna hrana u obliku kroketa. Njeni prirodni sastojci izvanrednog kvaliteta s dodatkom vitamina D3 čine ovu hranu veoma pogodnom za izazivanje apetita i laku probavu. Proizvodi se u tri varijante: sa piletinom, sa govedinom i supa sa mesom i žitaricama . Dostupno je u pakovanjima od 800gr, 4, 10 i 20kg.

SPARKY ZA PSE

Sparky konzerve

Sparky konzervirana hrana za pse je hrana namjenjena za odrasle pse. Hrana sadrži do 45% mesa dok ostatak čine žitarice uz dodatak mineralne soli. U ponudi su konzerve sa okusima govedine i piletine u pakovanju od 415 i 1250gr.

simba konzerve za pse

Simba konzerve

Simba konzervirana hrana za pse je hrana namjenjena za sve pasmine odraslih pasa. Hrana sadrži visok nivo proteina i vitamina i dobra je za probavu psa. U ponudi su konzerve sa sljedećim okusima: piletina+puretina, divljač, govedina, janjetina i govedina+povrče u pakovanju od 415 i 1230gr.

simba paštete za pse

Simba paštete

Simba hrana u obliku paštete za pse je hrana namjenjena za sve pasmine odraslih pasa. Paštete se rade u dvije varijante i to teletina+grašak i piletina+jetra u pakovanju od 150 i 300gr.

Premium line hrana za pse

special-dog-konzerve

Special Dog konzerve

Special Dog konzervirana hrana za pse je hrana namjenjena za sve pse. Ova hrana sadrži visok nivo proteina i vitamina i dobra je za probavu. Dostupni su sljedeći okusi: janjetina, teletina, teletina+povrće, piletina, divljač+riža, govedina, junior piletina+riža, piletina+tuna i dr. u pakovanju od 400 i 1275 g.

special-dog-pastete-2

Special Dog paštete

Special Dog paštete su namjenjene za sve pasmine. Ne sadrže umjetne boje, konzervans, ni dodatne šećere. Pogodne su za uravnoteženu dnevnu ishranu pasa. Paštete su dostupne u tri varijante: piletina, teletina i junior, i to u pakovanju od 150 g.

gemon za pse konzerve

Gemon konzerve

Gemon konzervirana hrana za pse je dio naše ponude hrane za pse visokog kvaliteta. Ova konzervisana hrana sadrži visok nivo proteina i vitamina i dobra je za probavu. Dostupni su sljedeći okusi: govedina, janjetina+riža, piletina+puretina i tunjevina, u pakovanju od 415 i 1260 g.

gemon-pastete-2

Gemon paštete

Gemon paštete su dio naše ponude visokokvalitetne hrane za pse. Paštete su dostupne u pakovanju od 300 g. sa različitim okusima: govedina, janjetina+divljač i piletina+puretina.

61119 N&D 800gr ZA PSE QUINOA DIGESTION JANJETINAKOMORAČ ADULT ALL BREEDS art.0080029

61119 -800g

N&D za pse Quinoa digestion jagnjetina/komorač ADULT ALL BREEDS.

Kompletna dijetetska hrana za pse, preporučuje se naročito kod kompenzacije poremećaja varenja i u slučajevima egzokrine insuficijencije gušterače (pankreasa).

61099 N&D 800gr ZA PSE QUINOA WEIGHT MANAGEMENT JANJETINABROKULA ADULT ALL BREEDS

61099 -800g

N&D za pse Quinoa weight managment jagnjetina/brokula ADULT ALL BREEDS.

Kompletna dijetetska hrana za pse, koja se preporučuje za smanjenje prekomjerne težine

Poslastice i dodaci prehrani

Veliki izbor poslastica i dodataka prehrani za Vaše pse ...

Savjeti o pravilnoj ishrani pasa

Preci današnjih pasa su bili grabežljivci koji bi pojeli čitav plijen. Ipak, nisu bili čisti mesožderi jer su jeli unutrašnje organe kao što su stomak i crijeva koja su sadržavala biljnu hranu punu vitamina i minerala. Bobe, voće, biljke i povrće su također bili dio njihove ishrane. Da bi unijeli sve potrebne hranjive tvari i dodatke za dug i zdrav život, našim psima je potrebna slična ishrana.
Kako su sve životinje se navikle na prostor u kojem žive tokom procesa evolucije, tako su se naši psi navikli na hranu koja im je data. Pravilna ishrana bi trebala biti u skladu sa prirodom koja određuje potrebe hranjivih tvari. Svježa voda bi uvijek trebala biti na raspolaganju psima u posudi. Kada psi jedu mnogo suhe hrane potrebna im je i velika količina tekućine.